Националите под 20 години победиха Сърбия с 3:0 на Балканиадата

...
Националите под 20 години победиха Сърбия с 3:0 на Балканиадата
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Сърбите са напреднали, но не им оставихме шансове

Националите под 20 години победиха Сърбия с 3:0 на Балканиадата в Албания. Двубоят сред двата отбора бе първи от две години насам, само че нашите се постановиха изрично над противника. Селекционерът Мартин Стоев разяснява след триумфа:

" Сърбия е тим, който е сносно физически комплициран. Имат високи момчета. Отбелязали са прогрес в последнитедвегодини. Но ние играхме сносно. Водехме от самото начало и не им оставихме благоприятни условия в този мач. "

" Имахме потребност да срещнем сериозен тим преди Европейското състезание. Балканиадата, както и двете контроли с Франция в Италия, са краят на нашата подготовка преди Евроволей 2022. "

" В другата група на Балканиадата отличник най-вероятно ще е Турция.(Днес Турция и Албания играят за първото място в потока). С турците играхме в София другарски срещи и ги бихме. Те също имат добър тим, само че няма да играят на Европейското, защото не съумяха да се класират. "

Днес е почивен ден за отбора ни, който изигра двете си срещи от групата и я завоюва с два триумфа и 6 точки. По стратегия волейболистите ни имат единствено фитнес. В нашата група Сърбия среща Северна Македония в дуел за втората позиция.

На 9 септември България ще играе във втория полуфинал от шампионата от 21:00 часа. Съперник на националите ни ще бъде спечелилият от конфликта Турция - Албания. Преди това е първият полуфинал от 18:30 ч, в който един против различен ще се изправят първият от група А против втория от група В.
 Волейболистките ни отстъпиха на Полша в първата контрола
Волейболистките ни отстъпиха на Полша в първата контрола

Днес " лъвиците " се изправят още веднъж против " тайфа полска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР