Националите Николай Николов и Тодор Скримов ще получат почивка, но

...
Националите Николай Николов и Тодор Скримов ще получат почивка, но
Коментари Харесай

Николай Николов и Тодор Скримов ще получат почивка, но ще играят в Лигата

Националите Николай Николов и Тодор Скримов ще получат отмора, само че ще играят в Лигата на нациите. Това разгласи селекционерът на националния тим на България Пламен Константинов в предаването “Гостът на Sportal.bg” по Sportal TV.
 Пламен Константинов е ''Гостът на Sportal.bg'' @@@
“Ники Николов има проблем със сухожилие на рамото, което е една специфичност при волейболистите. Получава се едно търкане на сухожилието, това води до инфектиране и в един миг би трябвало или оперативно или с избрани стратегии, които дават физиотерапевтите и главно физиотерапевта на професор Порчелини, която е доста добра. Така, че в този момент той прави една триседмична стратегия с повече извършения, през които не би трябвало да играе волейбол. Като минат тези три седмици, което се пада седмицата преди шампионата в София. Евентуално е допустимо в шампионата в София да се включи, само че не е несъмнено. Може би, по-вероятно е за идващия шампионат в Япония. Шансовете да играе са положителни, за в този момент не се планува операция”, съобщи Пламен Константинов в предаването “Гостът на Sportal.bg” по Sportal TV .

“Тошко Скримов също има проблеми с рамото, само че той си ги има от години. Може би и него ще би трябвало да го икономисаме до някаква степен, да не пренатоварваме ръката и да забележим в кои мачове вероятно да му дам почивки. За да не го пренатоварим, а по-късно да го възстановим и да е добре за Световното състезание. Другите момчета общо взето са добре. Имат дребни болежки и контузии след шампионатите, само че няма притеснително и някой да пропусне огромния конгрес това лято - Световното първенство”, добави селекционерът на държавния отбор на България.
 Пламен Константинов е ''Гостът на Sportal.bg'' @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР