Националите ни останаха без голям финал и във втория ден

...
Националите ни останаха без голям финал и във втория ден
Коментари Харесай

Борците ни без голям финал и във втория ден на Евро 2018

Националите ни останаха без огромен край и във втория ден на европейското по битка в класическия жанр в Каспийск, Русия.

И четиримата ни представители през днешния ден изгубиха срещите си, само че противниците им не престават на полуфиналите. И при триумф в късния следобяд българите ще имат късмет да продължат в репешажите за бронза на следващия ден.

Третият от Евро 2016 Даниел Александров (82 кг) стартира мощно – 5:2 против турчина Емре Кус, само че на четвъртфиналите претърпя проваляне от сегашния №1 в света Максим Манукян (Армения) – 2:5. Дейвид Димитров (67 кг) също стартира безапелационно – 11:2 против беларусина Дауров, само че в идващия кръг бе спрян от поляка Керечински, трети на „ Никола Петров “.

Петият от олимпиадата Рио 2016 Николай Байряков (97) пък загуби на старта от сърбина Каджая с 1:3. Съперникът му стигна до полуфиналите и резервира очакванията ни в репешажите за бронза. Младият Августин Спасов (60 кг) имаше същата орис. В първия кръг той претърпя проваляне от италианеца Сандрон с 4:5, само че противникът му продължи на полуфинал.

По-късно през днешния ден бронза ще нападат Недялко Петров (55 кг), Николай Вичев (63 кг) и Милослав Методиев (130 кг).

Финалните срещи за 3 място, както и за 1-2 място стартират от 18 часа и ще продължат до 21 часа, оповестява формалният уебсайт на родната централа.

Утре присъединяване си стартират дамите.

Същевременно легендата Александър Карелин изрази страдание, че в първия ден на шампионата зрителският интерес е бил извънредно слаб и залата е останала полупразна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР