Националите на Великобритания по тенис на ATP Cup, които преди

...
Националите на Великобритания по тенис на ATP Cup, които преди
Коментари Харесай

Британците намериха оправдание за загубата от България

Националите на Англия по тенис на ATP Cup, които преди часове бяха победени от българите, са раздразнени - освен от провалянето, а и от обстоятелството, че срещата на двойки продължи чак до 2:30 часа след среднощ в Сидни.

Джейми Мъри изрази мнение, че дуелите не би трябвало да не престават до толкоз късно. Братът на Анди Мъри си партнира с Джо Солзбъри в решителната трета среща от разногласието с България, която Григор Димитров и Александър Лазаров завоюваха. Нашите момчета се показаха ужасно, изключително Алекс, макар че играха в тандем за първи път, и то против извънредно опитна двойка.

" Дразнещо е мачовете да се играят толкоз късно. Не е ли? Нека бъдем почтени. Дразнещо е за всички в шампионата. Жалко е, тъй като стартират срещите на сингъл и има 6000 души по трибуните, само че до момента в който ти пристигна ред да играеш на двойки към този момент са останали единствено стотици фенове. На сходен шампионат това не би трябвало да се позволява ", разяснява недоволният Мъри пред " Гардиън ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР