Националите на България ще могат да разчитат на уникалната атмосфера,

...
Националите на България ще могат да разчитат на уникалната атмосфера,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България vs Хърватия

Националите на България ще могат да разчитат на неповторимата атмосфера, която основават почитателите в зала „ Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна, и в четвъртата си борба от Група B на Европейското състезание за мъже. Интересът към дуела против Хърватия е голям, а продажбата на билети върви извънредно добре.

Така " трикольорите ", водени от Пламен Константинов, ще се радват на поддръжката на седмия състезател от трибуните довечера от 20:30 ч. Дотук всяка една среща на българските волейболисти се трансформира в същински състезателен празник с доста страсти по трибуните, а по всичко проличава, че това ще забележим и през днешния ден.

" Залата постоянно е цялостна и атмосферата е невероятна, когато играе България. – безапелационна е и една от звездите на хърватския народен тим Петър Дърлич. - Отборът им има доста мощни самостоятелни състезатели, само че също по този начин демонстрират недостатъци в избрани моменти. Надявам се, че ще успеем да се възползваме от тях и да излезем с точки от мача, а за какво не и с победа. "

България и Хърватия излизат в конфликт, който съвсем несъмнено ще дефинира втория в групата. Преди срещата тази позиция се заема от родния отбор, който записа две победи и една загуба. Нашите записаха триумф с по 3:1 над Финландия и Украйна, а на старта си отстъпиха със същия резултат 1:3 от Испания. Хърватия заема краткотрайно третата позиция със същия актив – два триумфа и едно проваляне. Те завоюваха с тайбрек против Украйна и взеха чиста победа с 3:0 над Испания. Преди това отстъпиха пред Финландия с 0:3, което им отреди точка по-малко от българите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР