Националите на България до 16 години бяха представени официално пред

...
Националите на България до 16 години бяха представени официално пред
Коментари Харесай

Тенис националите до 16 години подгряха корта преди Стан Вавринка - Мирза Башич

Националите на България до 16 години бяха показани публично пред феновете на шампионата DIEMA XTRA Sofia Open. Родните гении направиха открита подготовка на централния корт на "Арена Армеец " преди срещата сред Стан Вавринка и Мирза Башич.

От събота националите стартират подготовка за присъединяване на финалите на Европейското зимно отборно състезание. Българите се класираха измежду осемте най-хубави тима на континента. Финалите ще се проведат от 16-и до 18-и февруари.

България ще бъде показана от Антъни Генов Търговска колегия Авеню, гр.Бургас, Иван Пенев Търговска колегия "Локо 98 ", гр.Пловдив и Веселин Киселков Търговска колегия Авеню, гр.Бургас, с капитан Радослав Лукаев.

Заедно с националите в тренировката взе присъединяване и Адриан Андреев. Той влезе в историята на мъжкия професионален тенис, откакто стана първият състезател, роден през 2001 година, който взе участие в мач от главната скица на АТР./БТА

А най-любопитното от дуела сред Стан Вавринка и Мирза Башич, в който босненецът победи швейцареца с 2:0 сета, може да видите в следното видео:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР