Националистите от ВМРО поискаха партия ДОСТ да бъде заличена от

...
Националистите от ВМРО поискаха партия ДОСТ да бъде заличена от
Коментари Харесай

ДОСТ: Защо националистите искат съдът да заличи точно нас?

Националистите от Вътрешна македонска революционна организация желаеха партия ДОСТ да бъде заличена от съда. Защо тъкмо ДОСТ, пита и си дава отговор водачът на придвижването Лютви Местан в позиция, публикувана до медиите. 

В текста се споделя още: 

Те от години напомняли, че партии на етническа и верска основа са били неразрешени от Конституцията, само че желаят закриването само на ДОСТ. 

Защо навръх ДОСТ? Въпросът е с безусловно явен отговор. 

ДОСТ е същинският политически бранител на стотици хиляди български жители, които поради своите етнически и религиозни разлики са подложени на дискриминация и непрестанно са обект на нападки с езика на омразата на така наречен обединени патриоти. Наред с това ДОСТ е политически представител и на всички български жители, за които толерантността в човешките връзки, равноправието и свободата са човешки полезности, преди да са правила на демокрацията. Изглежда, че други партии, които имат претенцията да съставляват ползите на малцинствата в България, не са проблем за Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов. Защо?! С какво те, за разлика от ДОСТ, някак си са допустими?

Убеден съм, че членовете и симпатизантите на ДОСТ, както от ден на ден български жители, подкрепяли до момента други партии, ще намерят правилния отговор на този въпрос.

Именно партия ДОСТ „ боде “ очите на българските националисти със своята доста ясна и безапелационна политическа платформа, в основата на която стои индивидът с неговата еднаквост и свещени права. ДОСТ е зложелател, тъй като, вместо да имитира отбрана на права, ги пази самоуверено и безкомпромисно и не ги жертва подмолно поради персонални и корпоративни ползи. За разлика от други, ДОСТ не просто приказва за правото на майчин език, а води каузи в Страсбург против България за свободното му прилагане, без наказания и санкции.

Вярвам, че над 100 000 гласоподаватели на ДОСТ са възмутени, без да бъдат уплашени от щенията на Вътрешна македонска революционна организация. Избирателите ни знаят, че никой не може да ги уплаши, тъй като са непоколебимо уверени във високата идея на ДОСТ. 

ДОСТ към този момент не е просто юридическо лице, а съставлява над 100 000 гласоподаватели.

Никой не може да заличи над 100 000 свободни български жители, тъй като политическата им независимост не е подвластна на мракобесието на национализма, даже когато ръководи страната.

Посегателството на Вътрешна македонска революционна организация и националистите против ДОСТ по безапелационен метод акцентира политическото място на партията ни в евро-атлантизма на България и се явява парадоксално, само че несъмнено доказателство за нейния верен път. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР