Национален протест срещу високите цени на горивата в много градове

...
Национален протест срещу високите цени на горивата в много градове
Коментари Харесай

Протести срещу горивата блокираха пътища в страната и центъра на столицата

Национален митинг против високите цени на горивата в доста градове блокира съществени пътища в страната , протестиращи блокираха и центъра на София, оповестява Българска национална телевизия.

В столицата протестиращи скандираха " мафия " , към се причислиха и мотоциклетисти, велосипедисти, както и шествие от пешеходци по жълтите павета . Гражданите блокираха булевардите " Дондуков " и " Цар Освободител ".

Недоволството е и против увеличените налози на старите коли и предлаганото повишаване на наложителната застраховка " Гражданска отговорност ".

Протестиращите в Благоевград оповестиха, че и тази седмица ще блокират придвижването по интернационалния път за Гърция.

Около 200 души от Гоце Делчев и Дупница се събраха пред Югозападния университет и потеглиха по основния бул. на Благоевград.

След това възнамерявали да блокират основен път Е-79 в сектора сред село Железница и Благоевград.

 Снимка 388778
Източник:

Протест имаше и в Разлог , като локалните жители се заканили, че са в подготвеност да блокират основния път сред Симитли и Банско.

Над 100 автомобила се включиха в проведения митинг против високите цени на горивата, застраховките и " Гражданска отговорност " в Силистра.

Той беше и в поддръжка на митинга на майките на деца с увреждания , искащи оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Стотици коли блокираха централните булеварди на Пловдив . Колите от Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Хасково и Кърджали потеглиха на шествие из града.

 Снимка 388776
Източник:

Освен против горивата хората показаха своето неодобрение против всеобщото повдигане на цените. Сред протестиращите имало и хора, завърнали се от чужбина, фамилии с дребни деца.

Варненци също поддържаха националния митинг. Недоволните се събраха пред постройката на Община Варна и с искане за оставка на държавното управление, в поддръжка на майките на деца с увреждания и против нововъведената система бонус-малус за застраховки " Гражданска отговорност ".

 Снимка 388769
Източник:

Хората направиха шествие по централните варненски булеварди и блокираха кръстовището пред постройката на община Варна.

 КФН желае
КФН желае " малус " за нов покупател, с цел да няма официални прехвърляния

Очаква и множеството притежатели да са в " бонус " класове и да имат понижение на наградата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР