Национален протест на пътно-строителните фирми в цялата страна започна точно

...
Национален протест на пътно-строителните фирми в цялата страна започна точно
Коментари Харесай

Национален протест на пътно-строителните фирми в цялата страна

Национален митинг на пътно-строителните компании в цялата страна стартира тъкмо в 16:00 ч. през днешния ден, както бе дадено. 

Причината е неналичието на разплащания, което стопира опцията да се правят ремонтни действия по към този момент предоставени от АПИ планове. 

От браншовата организация оповестиха, че не са им плащани заплати от 5 месеца, а до момента в който страната търси решение, те излизат в няколко града в страната. Протести ще има във всички области на България в основни точки от пътната инфраструктура, а в  София се чака хората ще се съберат пред Министерския съвет от 16:00 до 17:00 ч.

Бургас е един от градовете, в който чиновниците на пътно-строителните компании излязоха на митинг. Те затвориха едната лента на пътя от Бургас към автомагистрала " Тракия ". 

" Към всички пътно-строителни компании в страната сред 800 млн. и 1 милиарда лв. са неизплатените средства все още, като това са калкулации до края на годината за неща, които и сега се работят ", съобщи Иван Иван, представител на браншова камара " Пътища ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР