Национален поход за семейството ще се проведе днес в пет

...
Национален поход за семейството ще се проведе днес в пет
Коментари Харесай

Национален „Поход за семейството“ обединява хиляди българи в големите градове

Национален поход за фамилията ще се организира през днешния ден в пет български града - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Събитието ще стартира по едно и също време във всички градове, като началото е в 17.30.

Националният походът се организира за повторно. Миналата година в самодейността се включиха към 2500 души. Участниците в Похода за фамилията ще честват обичайните фамилни полезности и гражданския съюз сред мъж и жена.

В същото време в София ще се организира и 12-ото годишно шествие на София Прайд, в което полово другите декларират, че не се срамят от това, което са.

„ През последните години много девалвира полезността на фамилията в българското общество. Имаме доста извънбрачни деца, имаме доста фамилии, които се разпадат с разводи. Доста е противоречив въпросът какво се случва с българското семейство изобщо и по тази причина ние организираме това събитие, с цел да насърчим младежите, и тези, които към този момент са фамилни, да гледат на фамилията като нещо значимо, като нещо значимо в техния живот. Това е задачата, която желаеме да реализираме “, изясни пред Дарик Ивайло Тимчев от съдружие „ Избор за живот”.

Той добави, че към един час ще продължи програмата на площад „ Независимост “. „ След това ще минем около Съдебната палата и по бул. „ Витоша “, и походът ще завърши пред НДК. “

„ Смисълът е да покажем, че има доста повече хора в България, ангажирани със фамилиите и бъдещето на брака сред мъж и жена и надлежно развъждането и възпитанието на децата “, сподели още Тимчев.

„ Това събитие е почнало в Бургас преди към 6-7 години. То е било постоянно на тази дата, на която е и гей парадът, или така наречен Прайд. И ние взехме решение на национално равнище от предходната година също да продължим тази традиция и по този метод да се организира самото събитие “, изясни той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР