Националeн план на България за готовност при пандемия – това

...
Националeн план на България за готовност при пандемия – това
Коментари Харесай

Зверски подигравки заради Националния план за готовност при пандемия - казахме го 9 месеца след като сме в пандемия

Националeн проект на България за подготвеност при пандемия – това беше тематиката на днешния брифинг на здравния министър проф. Костадин Ангелов, ръководителя на Националния действен щаб (НОЩ) Венцислав Мутафчийски и изпълнителния шеф на " Пирогов " Асен Балтов. Темата е реалност, защото това е дискутирано на днешното постоянно държавно съвещание – по принцип то се организира всяка сряда. Повече детайлности -!
Естеството на тематиката, разумно, провокира лавина от насмешки и пик от подигравка в обществената мрежа Фейсбук. Причината е ясна – през днешния ден е 2 декември, 2020 година, а поради пандемията от COVID-19 влязохме в изключително състояние на 13 март, 2020 година, излязохме от него в края на пролетта и началото на лятото, а от този момент сме в изключителна епидемиологична конюнктура, която се възобновява на избрани шпации.
Именно поради този времеви откъслек, идват и реакциите от Фейсбук, като нещата доста тъкмо се обобщава със следните думи: „ А, бре, правилно ли по средата на пандемия приказваме към момента за проекта за подготвеност? “:
Христо Комарницки, карикатурист " " : " Оставете институциите да работят! "
Асен Генов : " В момента показват Национален проект за подготвеност при пандемия. В момента. Сега. Днес...: "
Валдес Радев, режисьор (): " Той, Асен се да се заяде " и "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР