Национален конкурс за най-добър младежки стартъп на 2022 г., обявиха

...
Национален конкурс за най-добър младежки стартъп на 2022 г., обявиха
Коментари Харесай

Търси се най-добрият младежки стартъп за 2022 г.

Национален конкурс за най-хубав юношески стартъп на 2022 година, оповестиха Фондът на фондовете и Софийският университет „ Св. Климент Охридски “. Целта е да се насърчи младежкото предприемачество, да се осведомят младежите за опциите за финансиране, да се обучат в правенето на бизнес проекти и по какъв начин да се презентират пред вложители.  

Конкурсът се организира под патронажа на Министерство на нововъведенията и растежа, като възможни участници в него са всички студенти в български университети и младежи до 29-годишна възраст с новаторски бизнес хрумвания.

Кандидатурите ще се одобряват онлайн до 13 май, а резултатите ще бъдат оповестени на формалната страница на Стопанския факултет на СУ.

Вторият стадий от състезанието планува еднодневно образование на авансово селектираните 20 претендента. Заключителната фаза на състезанието е оповестена на 7 юни 2022 година в Аулата на СУ. Тогава ще се организира Pitching Day – презентации на десетимата, стигнали до финала. Те ще имат опция да развият плановете си и да бъдат включени в акселераторските стратегии на фонд мениджърите на Фонда на фондовете, и в стажове..

Повече информация може да намерите .  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР