Националът Валентин Антов може да осъществи втори много голям трансфер

Националът Валентин Антов може да осъществи втори много голям трансфер ...

В Италия: Интер пожела Валентин Антов + СНИМКА


Националът Валентин Антов може да осъществи втори много голям трансфер само за половин година.

Според италианското издание Fantamaster новият шампион на Ботуша Интер, както и Аталанта, следят защитника, който играе под наем в Болоня от ЦСКА.

свързани статии Завръща ли се в ЦСКА? Мистерия с Валентин Антов Антов с цял мач, размазаха Болоня с 5:0

"Рособлу" взеха младока през зимата срещу 500 хиляди евро, а след края на сезона могат да откупят правата му срещу още 3 млн. евро. Очаква се президентът на Болоня Джоуи Сапуто да се възползва от клаузата, след което да го продаде на Интер за 10 млн. евро.

свързани статии Ще го връща ли в ЦСКА? Синиша Михайлович се чуди за Вальо Антов Антов с втори мач като титуляр в Серия "А"

"Нерадзурите" търсят перспективен бранител и идеята им е после да оставят Антов на "Стадио Ренато Дал'Ара" като преотстъпен. От "Джузепе Меаца" ще се опитат да намалят цената на българина, като включат в сделката Андреа Ранокия, който не влизат в плановете на Антонио Конте.

Предложението на Аталанта е подобно, но от Бергамо ще предложат защитник от Примаверата си. В клуба са известни, че търсят млади играчи, след което ги развиват и Антов се включва перфектно в профила им.


Източник: gol.bg