Националът Симеон Славчев може да премине в ЦСКА до дни.

...
Националът Симеон Славчев може да премине в ЦСКА до дни.
Коментари Харесай

Ганчев води Симеон Славчев в ЦСКА

Националът Симеон Славчев може да премине в ЦСКА до дни. Той към този момент е бил поканен от шефовете на "Армията " като е дал позитивен отговор. За да се реализира прехвърлянето обаче, се чака зелена светлина от клуба, който държи правата му - Спортинг Лисабон. Славчев не попада в проектите на "лъвовете ", които по всякакъв начин се пробват да намерят тим, който да го купи.

Полският Лехия Гданск, където Славчев игра през предишния сезон, към този момент предложи 1 млн. евро на Спортинг, които обаче бяха отхвърлени. Така че действително не се вижда по какъв начин ЦСКА ще го закупи. Той може да пристигна чартърен до края на сезона и през идващото лято да бъде преговаряно за възможния му непрестанен трансфер.

Преди няколко дни завършиха несполучливите проби на Славчев в британския Бирмингам. Родният халф се опита да впечатли мениджъра на сините Хари Реднап, само че в последна сметка до контракт не се стигна.
Роденият през 1993 година футболист познава чудесно ръководителите на ЦСКА, с които работи в Литекс от 2008 до 2014 година Тогава той бе продаден на Спортинг Лисабон за 2,5 милиона евро. Славчев по този начин и не съумя да се наложи на "Жозе Аваладе ", като бе отдаван чартърен в Болтън, Аполон Лимасл и Лехия Гданск.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР