Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев заяви, че е осъществил

...
Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев заяви, че е осъществил
Коментари Харесай

Кевин Пенев: Най-накрая мога да се нарека олимпиец

Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев съобщи, че е осъществил фантазията си да взе участие на олимпийски игри и се гордее с представянето си в Париж.

Пенев приключи 42-и в квалификациите на шампионата при мъжете във френската столица и беше доста покрай място на финалите на земя и на прескок.

" Най-накрая мога да се нарека олимпиец. Мечтите ми станаха действителност. Не мога да бъда по-горд със себе си, макар че не реализирах финали. Независимо от всичко, гордея се с представянето си. Безбройните часове упорита работа най-сетне се отплатиха. Залата беше цялостна с сила и аз се забавлявах, състезавайки се в такава невероятна атмосфера ", написа той в профила си в Инстаграм след присъединяване си нощес.

" Бих желал да благодаря на родителите си за тяхната непоколебима поддръжка през цялата ми гимнастическа кариера. Те направиха всичко допустимо за мен. Искам да благодаря и на моя треньор Ивайло Граховски, който ме тренира през цялото време и ми оказа помощ да реализира фантазиите си. Също по този начин, голям привет за брат ми Еди Пенев, който ме направлява и беше мой наставник по пътя. Искам да изкажа сърдечните си благодарности на всички мои другари, които пристигнаха да гледат и ме подкрепяха през всичките тези години. Последни благодарности на Българската федерация по гимнастика за всичко, което направиха за мен ", добави Кевин Пенев.
 Кевин Пенев не съумя да преодолее квалификациите в спортната гимнастика
Кевин Пенев не съумя да преодолее квалификациите в спортната гимнастика

Българинът приключи на 42-а позиция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР