Националът от ЦСКА Антон Недялков ще продължи кариерата си в

...
Националът от ЦСКА Антон Недялков ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Стоичков уреди трансфер на национал в САЩ


Националът от ЦСКА Антон Недялков ще продължи кариерата си в Съединени американски щати. Той беше продаден на американския Далас. Новината удостовери формалният уебсайт на " алените ". В информацията се разкрива и трансферната сума от 1,5 млн. $. Освен това, българският клуб може да получи още пари под формата на бонуси. " Армейците " имат и обезпечен % от възможна последваща продажба на левия бек. За прехвърлянето е съдействал персонално Христо Стоичков, който преди време също игра в американската Мейджър лийг.

ФК Далас към този момент разгласи прехвърлянето на формалния си уебсайт и на страницата си в Twitter.

Ето и цялостният текст на известието в уеб страницата на ЦСКА-София:

Армейци,

бранителят Антон Недялков към този момент е играч на американския клуб Далас. След дълги договаряния прехвърлянето бе финализиран публично и сърцатият бранител поема към американската Висша лига.
Сумата, която ЦСКА ще получи по договора, е 1,5 милиона $, като тя може да нарасне при положително показване на футболиста и новия му отбор. Освен това алените резервират в специфична уговорка забележителен % от правата на Недялков при бъдеща негова продажба.

Към 24-годишния роден национал имаше засилен интерес и от други задгранични клубове, само че за ЦСКА договорката в този миг не беше главен и наложителен приоритет. Със своя престиж и позиции легендата Христо Стоичков изигра съществена роля тя да стане факт.

По негова рекомендация от Далас от дълго време следяха изявите на Недялков и на няколко пъти повишаваха финансовите параметри. Ръководството на армейците направи доста, с цел да задържи играча в редиците си и напролет, само че в последна сметка бе почетено експлицитното гледище на самия футболист и Стоичков кариерата му да продължи на ново занятие в Съединени американски щати.

Искаме да ви уверим, че управлението на ЦСКА незабавно предприе нужните ограничения и задейства договарянията по привличането на първокласен заместител на Недялков на този пост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР