Националът на ЦСКА 1948 - Георги Русев, е на мнение,

...
Националът на ЦСКА 1948 - Георги Русев, е на мнение,
Коментари Харесай

Георги Русев скочи на ЦСКА: Не е уважително да изписват името ни така

Националът на ЦСКА 1948 - Георги Русев, е на мнение, че методът, по който ЦСКА изписва името на тима му при гостуванията на " Армията " е непочтителен. 

„ Надявам се на положително показване и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки, изключително на „ Армията “. Не мисля, че е почтително да не се изписва името ни, когато гостуваме тук. Защото ние, когато те са били посетители, сме ги уважавали с това, мисля, че по този начин би трябвало да бъде и отсега нататък “, сподели Георги Русев във връзка с това, че при гостуванията си на „ Армията “, името на ЦСКА 1948 не се изписва на таблото на стадиона.

Той се върна и към загубата на България от Черна гора в европейска подготовка.

„ Не мисля, че би трябвало да си вкарваме в допълнение напрежение с позицията в класирането. Основното е да следваме проекта на треньорския щаб и да имаме вяра във опциите си, на „ Армията “ се гостува тежко, ще дойдат и много хора, което ще направи мача по-приятен. Най-нормалното е да има провокации, даже в Подгорица имаше нелоялен прояви, на Кирил Десподов му светеха с лазер в очите преди осъществяването на дузпата. Разбира се, че ме е гняв, играеш за България, изключително когато не побеждаваш – против Иран не играхме добре, само че против Черна гора, изключително второто полувреме, показахме положително лице и не заслужавахме да загубим. Имаше голяма доза отчаяние, само че няма какво да създадем, би трябвало да гледаме напред “, приключи нападателят на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР