Националът на Словакия Милан Шкриняр потвърди, че е подписал предварителен

...
Националът на Словакия Милан Шкриняр потвърди, че е подписал предварителен
Коментари Харесай

Милан Шкриняр на въпрос, че е подписал с ПСЖ: Да, вярно е

Националът на Словакия Милан Шкриняр удостовери, че е подписал прелиминарен контракт с Пари Сен Жермен, като остава единствено френският клуб да контракти детайлите по прехвърлянето с досегашния клуб на играча - Интер.

Агентът на словашкия национал Роберто Систичи сподели по-рано тази седмица, че няма " никаква опция " клиентът му да възобнови контракта си с Интер, който изтича в края на юни.

Медиите оповестяват, че Интер желае 20 милиона евро от ПСЖ, с цел да може бранителят да напусне този трансферен прозорец, а Шкриняр, макар че удостовери прехвърлянето си, не разкри по кое време ще се причисли към ПСЖ.

На въпрос на словашкото издание Futbalsfz по отношение на информациите, че е подписал с ПСЖ, 27-годишният футболист отговори: " Да, правилно е. Сега обаче не мога да прибавя повече детайлности. Очаквам двата клуба да реализират съглашение. "

Треньорът на Интер Симоне Индзаги към този момент търси заместител на словака и измежду разновидностите са централният бранител на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф или Тиаго Джало от Лил.
 Милан Шкриняр към този момент е подписал съглашение с ПСЖ
Милан Шкриняр към този момент е подписал съглашение с ПСЖ

Предстои да се посочи по кое време тъкмо ще се реализира прехвърлянето му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР