Националът на Северна Ирландия Стюърт Далас заяви, че победата срещу

...
Националът на Северна Ирландия Стюърт Далас заяви, че победата срещу
Коментари Харесай

Национал на Северна Ирландия: Трябва да бием отбори като България

Националът на Северна Ирландия Стюърт Далас съобщи, че успеха против България на " Уиндзор Парк " в сряда е наложителна, в случай че отборът желае да има шансове да се класира на международното състезание в Катар през 2022 година

Ирландците стартираха дуелите в група С със загуба с 0:2 като посетител на Италия. Те почиват във втория кръг, а нашият народен тим приема " адзурите ". Българският отбор стартира с проваляне с 1:3 от Швейцария в София.

" Без да демонстрирам липса на почитание към тимове като България, знаем, че това са мачовете, които би трябвало да спечелим. Трябва да търсим успеха в сряда ", съобщи Далас.

" Гостуването в Парма постоянно щеше да е сложна задача да се желае от нас да вземем нещо. Мисля, че подходихме с прекомерно огромен почит през първото полувреме, само че в края имахме шансове.

През второто полувреме се представихме много по-добре - пресирахме по-високо, влизахме в единоборства, печелехме първа топка, втора топка, създавахме шансове. Това са нещата, от които би трябвало да се поучим, би трябвало да оправим някои неточности. Трябва да стартираме да печелим мачове ", добави играчът на Лийдс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР