Националът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагерен е бил много близо

...
Националът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагерен е бил много близо
Коментари Харесай

50 000 евро спряха Карагарен за Румъния

Националът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагерен е бил доста покрай трансфер в румънския Университатя Крайова, пишат локалните prosport.ro и gsp.ro. Откритието на Христо Колев (Бащата) е щял да дебаркира в Крайова единствено за 50 хи. евро, само че притежателят на клуба Адриан Митителу не е желал да дава парите.

Лично треньорът на Университатя - някогашният футболист на Челси и Фиорентина Адриан Муту е упорствал прехвърлянето да се случи. Карагерен е съобщил, че ще дебаркира като свободен сътрудник, само че президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е изискал трансферна сума, която в последна сметка не разреши прекосяването му да се реализира.

" Футболистът не съумя да се освободи от контракта си поради недоразумение с президента. Трябваше да платим 50 хиляди евро, само че не го направихме. Сега скърбя, тъй като къде ще намерите румънски национал за такава сума. Това е състезател, който Адриан Муту хареса и искаше да го доведем. Жалко, че не се получи ", съобщи шефът Флорин Манеа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР