Националът на България Никола Илиев продължава с възходящото си представяне

...
Националът на България Никола Илиев продължава с възходящото си представяне
Коментари Харесай

Продаден от Ботев вкара четири гола за Интер

Националът на България Никола Илиев продължава с възходящото си показване с екипа на Интер. " Нерадзурите " завоюваха с 4:2 семейството си на Виктория (Пилзен) в груповата фаза на Младежката Шампионска лига.

Продаденият преди години от Ботев на Интер халф означи и четирите попадения за италианците, разписвайки се в 23, 34, 65 и 77 минута.

По този метод Интер се изкачи на второ място в група " С ", където водач е Барселона и си подсигурява присъединяване в идващия стадий на най-силния европейски клубен шампионат за младежи за сметка на чехите. Тимът на Никола Илиев е с 3 точки пред Вектория(Пилзен), кръг преди края. Интер завоюва и гостуването си в Пилзен с 3:0. Последен в групата е Байерн (Мюнхен), който след успеха на " нерадзурите " загуби късмет да продължи напред.

Преди четири дни Никола Илиев още веднъж се трансформира в воин за своя тим, реализирайки единственото попадение против Фиорентина в шампионата. За " виолетовите " цялостен мач изигра различен български гений - Димо Кръстев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР