Националът на България до 19 години Мирослав Маринов се извини

...
Националът на България до 19 години Мирослав Маринов се извини
Коментари Харесай

Национал на България: Извинявам се на всички българи, не издържах и извърших глупост

Националът на България до 19 години Мирослав Маринов се извини публично за получения червен картон в европейската подготовка против Турция. Вчера футболистът на Ботев (Враца) влезе като запаса на мача във Варна и взе ефективно присъединяване за гола на селекцията на Ангел Стойков. След това Маринов беше изпъден от съдията за имитация.

" Извинявам се на всички българи, които са гледали и са ми стискали палци в снощния мач против Турция. Влязох с голямо предпочитание, създадох гола за нас, само че напрежението от изравняването ми пристигна допълнително и си изпуснах нервите за изцяло заслужения червен картон. Изиграх два положителни и един доста слаб мач с националния тим, само че съм наясно, че човек не може да оставя съотборниците си с човек по-малко по подобен малоумен метод. Закачките с турските играчи бяха още от хотела и най-после просто не устоях.

Тъй като това беше последният ми мач с U19, желая да благодаря на всички момчета, с които играхме - 2004 и 2005 набор. Сред тях има страхотни гении, които ще стигнат надалеч. Надявам се с доста от тях да се забележим и в по-горния набор U21! Благодаря и на лекарския екип и администрацията за правилното отношение.

Благодаря и на всички почитатели, които цяла нощ, до момента в който пътувах назад, ми пращаха известия за поддръжка! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! ", написа Маринов във „ Facebook “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР