Националът на България Антон Недялков даде интервю за БНТ след

...
Националът на България Антон Недялков даде интервю за БНТ след
Коментари Харесай

Антон Недялков: България заслужава да види националния отбор на голям форум

Националът на България Антон Недялков даде изявление за Българска национална телевизия след триумфа с 5:1 вкъщи против Гибралтар, който маркира и дебюта на новия селекционер на отбора ни Младен Кръстаич.

Според Недялков тази победа е била една дребна стъпка в вярната посока.

" Това е един мач. Мач, в който можем да забележим дребната искрица, която ни би трябвало, с цел да тръгне националния тим в вярната посока. Да повярваме в себе си, тъй като видяхте какво се случи в последните няколко мача. Като цяло резултатите не са положителни, тъй че това е една дребна стъпка напред ", показа крайният защитник, въпреки да призна, че

Играчът на Лудогорец разяснява и измененията, които са били импортирани в отбра с идването на Младен Кръстаич.

" Не бих споделил, че за един мач или за 3-4 дни той може да промени кой знае какво. Мисля обаче, че даде на тима нужната дисциплинираност и успокоение. Знаете, че без тях нещата няма по какъв начин да се получат. Нека въпреки всичко да не бързаме със заключенията, тъй като имаме още един мач ", съобщи капитанът на " орлите ".

Националът показа и упованията си за последния дуел от групата, а точно гостуването на Северна Македония в Скопие.

" Мен персонално македонците не ме тормозят. Нека си се заканват. Ако ние играем както би трябвало и сме съсредоточени, мисля, че ще се представим на едно положително равнище. Дай боже да се поздравим и с успеха. Показаното против Гибралтар може ненапълно да ни помогне. Както споделих, това беше една дребна стъпка в вярната посока ", разяснява 29-годишният футболист.

Бившият състезател на ЦСКА и Литекс разкри и дали чака новият селекционер Младен Кръстаич да остане дълго време отпред на " лъвовете ".

" За тези няколко дни, в които сме упражнявали считам, че треньорът има бъдеще. Добър е, виновен е, държи на дисциплината, може би това е основното. Ако го задържат, може би единствено по този начин ще имаме триумфи ", съобщи българският национал.

" Пожелавам си този народен тим да има ново и вдъхновяващо бъдеще. Да зарадва всички, които в действителност обичат футбола, тъй като България го заслужава. Заслужава да види тима ни на огромен конгрес ", приключи Антон Недялков.

Автор: Росен Станчев

Целият диалог с Антон Недялков вижте във видеото

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР