Националът Михаил Александров, който носи екипа на Арсенал Тула, коментира

...
Националът Михаил Александров, който носи екипа на Арсенал Тула, коментира
Коментари Харесай

Мишо Александров: Ще преговаряме за нов договор, в Русия ми харесва

Националът Михаил Александров, който носи екипа на Арсенал Тула, разяснява контролата с Лудогорец, както и обстановката си в отбора.

"Нормално се усещам. Това беше една другарска среща. Двата отбора са в друг стадий на подготовка. Важно беше натоварването. Нормално е да имам някакви сантименти, само че всичко е в границите на естественото. Получи се прекрасен мач. Лудогорец мисля, че към този момент са готови за идните им мачове и би трябвало да натискат, тъй като ги чакат тежки дуели. Смятам, че в случай че повярват повече в себе си, изцяло достижимо е да се оправят с Милан. Не може да ги подценяваме, тъй като там играят съществени имена, само че не пречи да се опитат ", показа пред DIEMA SPORT българският футболист на Арсенал Тула Мишо Александров.

"Не мисля, че може да се приказва за боязън. По-скоро за някакъв вид напрежение въз основата на това да покажат максимума на опциите си. Ние, когато играехме с грандовете, излизахме с настройката да се надиграваме. Може би това е рецептата за триумф ", добави Михаил Александров.

"Всеки път, когато имам опция виждам мачове от българското състезание. Интересувам се много какво се случва. Осповано ще е, да. ЦСКА направи мощен тимове считам, че шампионата ще е оспорвано до края ", сподели още националът за родното състезание.

"Добре се усещам. При нас подготовката е на три стадия. Този общ брой е най-тежкият като натоварване. Всичко е в границите на естественото. Предстоят договаряния за нов контракт и ще забележим дали ще се разберем, или ще сменя тима. Имаше интерес от Динамо Москва, само че двата тима не се схванаха и до договаряния с мен не се стигна. Пропуснах 3-4 мача поради скъсване, само че това е обикновено нещо във футбола и всеки състезател минава през това. Да, харесва ми в Русия. Чувствам се на мястото си в това състезание. Може би стилът на игра ми подхожда и ми харесва. Смятам, че е положително състезание. Но към този момент съм на години, че може би би трябвало да диря по-удобни оферти за мен, а не да върша кариера. Ако ще е по-нагоре, то ще е със стъпка напред. Мисля, че би трябвало са сме реалисти ", разяснява още Михаил Александров.

Попитан за групата на България в новата Лига на нациите, Александров отговори:

"Доста непредсказуема група. И самият правилник е много тежък. Ще е много мъчно. Но постоянно съм казвал, че не обичам сметките и би трябвало да се играе мач за мач. Независимо дали аз ще съм в състава или не, желая да видя България на огромен конгрес. Това е една фантазия, която още не съм постигнал. Ако аз съм там, ще дам всичко от себе си. Най-важното е да сме задружни. Не единствено във футбола, само че и като нация, тъй като това е нещо, което ни дърпа обратно като народ. Искам да пожелая триумф на Лудогорец. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР