Националът Кирил Десподов бе избран за най-добър играч на XIV-ия

...
Националът Кирил Десподов бе избран за най-добър играч на XIV-ия
Коментари Харесай

Десподов: Мога много повече, сега не съм във форма

Националът Кирил Десподов бе определен за най-хубав състезател на XIV-ия кръг на Първа лига. Футболистът на ЦСКА-София е удовлетворен от представянето си при успеха над Локомотив (Пловдив), само че посочи, че към момента има доста опция за усъвършенстване в играта си.

 Кирил Десподов бе определен за състезател на XIV кръг @@@

“Искам да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Тези награди ме радват и ми дават мотивация да работя още по-усилено. Нямахме извоюван мач против по-трудните и този дуел с Локомотив беше много значим. Аз не съм всеки мач на топ равнище, не се и усещам в доста добра форма, макар че въвеждам голове. Мога още доста и треньорът го знае. Ще работя върху това нещо. Понякога нямаш ден, само че това не може да те оправдае да не се раздаваш за тима. Не може във всеки мач да вкарваш три гол, само че въпреки всичко е значимо да държиш едно положително равнище. Някъде на 60-70% от формата си съм сега.”, сподели Десподов.

“Не мисля, че е основателно да ни подлагат на критика толкоз доста. Играем по-директен футбол, означаваме голове и не позволяваме доста. Не знам за какво е това неодобрение от почитателите. Вряно е, че не успяхме да вземем някои дербита, само че и мачовете с по-малките тимове не би трябвало да се подценяват, тъй като и те са доста важни”, добави Кирил.

 Кирил Десподов бе определен за състезател на XIV кръг @@@

“Мачът за Купата на България с Лудогорец е още надалеч. Ще е мъчно, ние към този момент сме ги отстранявали. Ако успеем да ги преминем, ще е по-лесно нататък”, счита още Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР