Националът игра 78 минути за , а отборът му победи

...
Националът игра 78 минути за , а отборът му победи
Коментари Харесай

Костадинов и Арсенал нанесоха първа загуба на Сочи

Националът игра 78 минути за, а тимът му победи с 3:2 в доста любопитен мач от 8-ия кръг на съветското състезание. Това беше първо проваляне за гостите, които при триумф щяха еднолично да оглавят класирането. Сега те са 4-и, а Арсенал е на 12-а позиция, отдалечавайки се от зоната на изпадащите.

Двубоят стартира по-добре за Сочи. В 9-ата минута гостите получиха дузпа за игра с ръка на след удар на Жоао. От бялата точка откри резултата. Това беше 6-и гол през сезона за еквадореца, който е водач в голмайсторската листа.

В 21-ата минута изравни с доста красиво попадение. Халфът на Арсенал овладя топката пред наказателното поле и с брилянтен изстрел я прати във вратата. В самия завършек на полувремето Крис Кангва центрира от корнер и с глава изведе домакините напред.

Сочи заигра по-оафанзивно през втората част, когато домакините избраха да бранят преднината си. В 65-ата минута отбраната на отбора от Тула не се оправи с едно центриране от ъглов удар и топката стигна до, който простреля.
Радостта на Сочи не продължи дълго, тъй като единствено 6 минути по-късно Ткачов още веднъж показва силата на удара си. Този път той бе открит с подаване от левия фланг и със зрелищно воле донесе успеха на Арсенал.

В идващия кръг Костадинов и компания ще одобряват Ростов, а Сочи ще е хазаин на.

Премиер Лига 8 кръг, неделя 20 септември  Арсенал Тула 3:2краен резулат  ПФК Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР