Националът Георги Костадинов е готов на всичко, за да зарадва

...
Националът Георги Костадинов е готов на всичко, за да зарадва
Коментари Харесай

Национал глези Мис Футбол на Бали

Националът Георги Костадинов е подготвен на всичко, с цел да зарадва половинката си Радостина Тодорова. Халфът на „ Макаби “ (Хайфа) не стопира да изненадва манекенката с сантиментални жестове, видя HotArena.

Поредният образец за това е лятната почивка на двамата. Те почиват на остров Бали , който е известна дестинация за доста влюбени двойки. Футболистът и някогашната Мис Футбол отпътуваха за райското кътче незабавно след края на сезона в Израел. Отседнали са в един от най-известните комплекси на индонезийския остров Катамаран .

Той се намира на самия бряг на океана и разполага със личен плаж, писа „ България Днес “. Разполага с два ресторанта,  два открити бара, голям СПА център, както и с няколко басейна. Един от тях открива панорама към океана.

Една нощувка за двама възлиза на $600 .

Жоро и Радост, които са двойка от към година и половина, обиколиха всички забележителности на Бали, в това число и храмовете. В тях те влизаха покрити с шалове и покрити крайници.

Двамата живеят в Израел, откогато Георги бе трансфериран да рита за „ Макаби “. Радостина го последва, само че не се отхвърли от стилната си кариера. Тя постоянно отскача до България, с цел да взе участие в разнообразни планове и фотосесии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР