Националът Галин Иванов е сред асовете в тима на ЦСКА

...
Националът Галин Иванов е сред асовете в тима на ЦСКА
Коментари Харесай

Новата звезда на ЦСКА 1948 за мача с ЦСКА-София: Нямам търпение!

Националът Галин Иванов е измежду асовете в отбора на ЦСКА 1948. Атакуващият футболист към този момент е част от състава на Красимир Балъков и се готви за старта на новия сезон. Доскорошният капитан на Славия, който финишира като голмайстор на " белите " за сезон 2019/2020 година, се цели в добър сезон и с фланелката на ЦСКА 1948. Ето какво показа Галин за читателите на Sportal.bg :

- Как се чувстваш в новия тим?
- Чувствам се добре. Мога да кажа, че изискванията за работа тук са доста положителни, зареден съм с позитивна страст и очаквам старта на новия сезон.

- Къде поставяш ЦСКА 1948 на фона на конкуренцията?
- Рано е да отговоря на този въпрос, дано забележим по какъв начин ще стартираме в шампионата. Има футболисти, които са играли единствено в " Б " група и ще им би трябвало време да се приспособяват към efbet Лига. Мисля, че в нашия тим има много качествени и опитни играчи, с цел да се противопоставим на конкуренцията в елита.

- Първият кръг наближава - червени против червени.
- Трудно е да се каже какъв ще е крайният резултат. Със сигурност ще стане мач. Чакам го с неспокойствие!

- Камбуров гони голов връх. Ти имаш ли персонална цел за новия сезон?
- Пожелавам на Мартин да реализира върха си, а моята персонална цел е да изпитам наслаждение от футбола и да въвеждам голове.

- Бронзов отбор на Славия ще играе в ЛЕ. Ти също си част от този триумф.
- Повече от благополучен съм за триумфа на Славия. Бях на мача оня ден, това е триумф с доста работа през цялата година. Искам да благодаря на почитателите, които подкрепяха тима от самото начало. Благодаря им за уважението, което ми оказаха. Искам особено да благодаря и на Венци Стефанов за всичките години почитание и правилно отношение към мен. Той дава всичко за тима, прави каквото може и виждате резултатите. За мен този човек значи доста и държа доста на него. Г-н Стефанов, благодаря!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР