Националът Димитър Маринков и неговият Либертад Бурги ще играят в

...
Националът Димитър Маринков и неговият Либертад Бурги ще играят в
Коментари Харесай

Димитър Маринков и Либертад ще играят в Копа Либертадорес

Националът Димитър Маринков и неговият Либертад Бурги ще играят в влиятелния клубен шампионат на Южна Америка Копа Либертадорес. Тимът от Сан Херонимо Норте се класира за конкуренцията, откакто се наложи мъчно като хазаин над Унтреф Волей с 3:2 ( 23:25, 25:23, 25:23, 22:25, 15:9) в квалификационен дуел. Либертад е четвъртият тим от Аржентина в надпреварата.

Посрещачът записа доста положително показване в срещата, като се регистрира с 9 точки. Топреализатор стана холандецът Кай Ван Дийк с 24 точки, Максимилиано Гауна завърши с 15 точки. За съперниците им Сантяго Дариду приключи с 20 точки.



Либертад е в група 2 на шампионата, дружно с грандове като СЕСИ-СП (Бразилия), първенецът на Аржентина УПЦН и Фунвик Таубате (Бразилия). Първият дуел е на 6 ноември от 01:00 ч. б.в. - против сребърния медалист от бразилската лига. Срещите от този кръг ще се изиграят в залата на аржентинските първенци.

В другата група са първенците на Бразилия Сада Крузейро, новият отбор на Розалин Пенчев СЕСК (Рио де Жанейро), Персонал (Боливар) и Сиудад Волей.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР