Националът бе много разочарован от загубата с 1:3 от Унгария.

...
Националът бе много разочарован от загубата с 1:3 от Унгария.
Коментари Харесай

Десподов: Биха ни с две положения, ще кажа всичко за Лудогорец на пресконференция

Националът бе доста отчаян от загубата с 1:3 от Унгария. Новото попълнение на е на мнение, че отборът е имал предимство, а противникът ни е победил с две положения. По тематиката за прехвърлянето си при първенците Кирил не пожела да разяснява нищо, само че се закани да каже всичко по време на конференция след мачовете на националния тим.

“Настроението няма по какъв начин да е положително. Много време го чакахме тоя мач и най-после ни победиха с две положения. Не бяха по-добри от нас. Ние направихме много офанзиви, само че третият гол ни довърши. Аз дадох всичко от себе си, мисля, че никой не е бил пренавит. Мисля, че играхме доста по-добре от тях. Ние сме експерти. След три дни имаме мач и би трябвало да забравим този. Отборът играе по-добре и има класа. Късметът бе на тяхна страна. Не съм се изненадал, че не бях титуляр - не съм играл два месеца и мисля, че треньорът взе вярното решение”, сподели Десподов.

“Нормално е да има реплики от трибуните към мен. Добре съм душевен, през днешния ден игра националния тим, а не Лудогорец или ЦСКА. След това ще дам конференция и ще кажа всичко”, сподели изясни играчът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР