Национал победи категорично Славия с 4:1 в мач от 16-ия

...
Национал победи категорично Славия с 4:1 в мач от 16-ия
Коментари Харесай

Национал U15 без проблеми срещу връстниците си от Славия

Национал победи изрично Славия с 4:1 в мач от 16-ия кръг на Елитната група до 15 години. Срещата стартира с домашен напън и още във втората минута Денис Пешев от Национал се озова на добра позиция, само че стреля настрана. 

Малко по-късно обаче Виктор Илиев изведе “зелените ” напред в резултата. Само две минути по-късно голмайсторът се трансформира в помощник на Кристиян Горянов, който удвои резултата. 

В средата на първото полувреме Горянов стреля, само че вратарят на Славия мазета, а от последвалия корнер Мартин Портарски направи преднината на домакините класическа. До почивката паднаха още две попадения. 

Отново Горянов бе воин, откакто с прекрасен удар направи 4:0. Славия се разсъни в последните минути и Ивайло Димитров върна един гол, а Стивън Горинов нацели напречната греда. 

През втората част попадения не паднаха, макар че положения не липсваха. Така Национал се върна на втората позиция в класирането на Елитната група до 15 години, като изостава с 4 точки от Лудогорец, който през вчерашния ден завоюва против Локомотив (София) с 3:0.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР