Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На истинска идилия

...
Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На истинска идилия
Коментари Харесай

Георги Сеганов глези актриса на СПА /снимки/

Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На същинска идилия се радват Георги Сеганов и звездата от "Откраднат живот " и "Дяволското гърло " Павела Апостолова. 198-сантиметровият разпределител заведе обичаната си на петзвездна СПА отмора в планината.
Двамата сами се похвалиха с горещи фрагменти от басейна. Сеганов играе в турския шампионат за отбора на "Чизре " (Беледие), само че сезонът към този момент завърши. "Малка почивка след тежкия сезон ", посочи Георги. "Ти си в моята кино лента ", написа Павела. На фрагментите тя сподели ужасно стегнати задни елементи в изрязан черен бански. Актрисата несъмнено впечатли с формата, която поддържа.
Влюбените се отдадоха и на селски туризъм в разложкото село Бойков хълм, където пробваха локална манджа, сварена в гърне. Георги и Павела са двойка от предишното лято, когато се разкриха на сватбата на различен волейболен национал, Светослав Гоцев с красивата Магдалена.
Преди това сексапилната актриса беше първата огромна обич на футболния бранител Валентин Антов. Раздялата им настъпи, откакто кариерите и на двамата потеглиха стремително нагоре, а някогашният капитан на ЦСКА-София заигра в италианския "Монца ".
Сега Апостолова се появява даже на обществени събития с волейболната си тръпка. Сеганов придружи обичаната си на премиерата на хитовата лента "Борсови играчи ", в която Павела взе участие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР