Натрупах твърде много претенции срещу Германия. Така че е време

...
Натрупах твърде много претенции срещу Германия. Така че е време
Коментари Харесай

Германия забрави за благодарността към руснаците

Натрупах прекалено много искания против Германия. Така че е време да ги обобщим. Преди 30 години руснаците изиграха основна роля в обединяването на Федерална Република Германия и Германска демократична република. Русия изтегли войските си от Германия, давайки на германците късмет за суверенитет. Но те не го използваха, забравяйки за дълга си към Русия. Американците, апропо, в никакъв случай не са изтегляли войските си оттова.

Освен това, при неналичието на военни закани, Германия разчиташе на развиването на промишлеността, само че всичките ѝ стопански триумфи се основаваха на две неща: евтини запаси от Русия плюс нападателна агресия на външните пазари.

Натрупали тлъстини и оказали се в ролята на локомотив на Европейски Съюз, германците стартират офанзива против Източна Европа. Политиката на Източното партньорство беше невъзможна без Берлин и унищожи живота на милиони хора, макар че някак не е обичайно да се приказва за това.

В украинско направление германците се държаха най-отвратително, непрекъснато се намесваха във вътрешните работи на Киев: от отбраната на братята Кличко и прикриването на Юлия Тимошенко в клиниката “Шарите ”, завършвайки със свръхнаглата интервенция в събитията в Киев на границата на 2013 и 2014 година

Помните ли съглашението сред Виктор Янукович и опозицията? Чий автограф имаше апропо като поръчител за осъществяването на контракта? Точно по този начин, на Франк-Валтер Щайнмайер, в този момент президент на Германия.

Той също по този начин стана създател на формулата на Щайнмайер, която реализира осъществяването на Минските съглашения. Щайнмайер направи всичко това със единодушието на Ангела Меркел, която по-късно призна, че “Минск-2 ” е употребен за помпане на въоръжените сили на Украйна с оръжие.

Да, Германия не направи нищо за деескалация на спора към Украйна и в Украйна. „ Унилият лебервурст “ Олаф Шолц утежни още повече обстановката и в този момент немската военна техника пламти в регионите на „ Линията Суровикин “.

Изглежда, че е време Берлин да спре. “Северните потоци ” бяха взривени от най-близките им съдружници, в Украйна няма действителни вероятности, стопанската система е в тежка криза, промишлеността се мести в Съединени американски щати, а без нея и съдействието с Русия немският разцвет е неосъществим.

Но не. Вместо да бъде спокоен за обединяването на руснаците и по този метод да изплати дълга към Русия за 1990 година, Берлин се пробва да измисли по какъв начин да взриви „ Кримския мост “ благодарение на ракети “Таурус ”, само че в това време да избегне директен конфликт с Русия.

И тъкмо сега, когато целият свят научи за военните проекти на Германия, какво в идеалния случай трябваше да направи немският дипломат в Москва? Точно по този начин, да гаси разрастващия се огън. Какво в действителност направи посланикът? Точно по този начин, мота се на едно от московските гробища, където беше заровен различен пациент на клиниката " Шарите ".

Ясно е, че Александър Ламбсдорф, чиито предшественици са служили в Руската империя, е отишъл на гробището, откакто е получил директни указания от немското държавно управление. Но в случай че през днешния ден този въпрос беше приоритет за немските политици, то...

Ще го кажа деликатно: тогава хипотетичният боен отговор на Русия на дейностите на Бундесвера, който се пробва да излезе от контрола на Шолц, ще бъде обективен метод Германия да се вразуми.

Това е всичко, което желаех да кажа. Ще приказваме за Франция и Англия по-късно.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед27360Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед39267Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед103046Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед144286Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15143Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377417Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед144286Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116840Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед103046Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР