Натоварен следобед за пловдивската пожарна. В рамките на 15 минути

...
Натоварен следобед за пловдивската пожарна. В рамките на 15 минути
Коментари Харесай

Само за минути: Два пожара в Кършияка вдигнаха на крак огнеборците, горяха апартаменти

Натоварен следобяд за пловдивската пожарна. В рамките на 15 минути огнеборци са реагирали на два сигнала за произшествия и то на една и съща улица.

Първият пожар е лумнал към 16:15 часа на ул. „ Борба”N5. Входната врата на апартамент на 14 етаж е пламнала, като част от огъня е минал и навътре в жилището. Засегнато е имущество, само че с помощта на реакцията на огнеборците жилището е избавен. Налице са били обаче материални вреди. Пострадали няма, както и евакуирани.

Наши читатели алармираха, че домът бил празен към оня миг.



Само 15 минути по-късно, бдителни пловдивчанки подали сигнал за пушек, приближаващ от жилище на 8 етаж на улица „ Борба” N 17. Става дума за пожар в жилище, в което още веднъж е нямало хора. И към този миг три екипа на пожарната са на място и обработват произшествието.

„ Няма потърпевши, няма евакуирани. Пожарникарите за негативно време погасиха пожара. Половината квартал се е събрал на улицата”, сподели очевидка.

Припомняме, че тази заран огнеборци се отзоваха на пожар, в който почина стара жена.

Работата на чиновниците от пловдивската пожарна е извънредно натоварена. Медията ни научи, че през последните месеци огнеборци са оказвали подпомагане на Спешна помощ. Става дума за преместването на болни с Коронавирус от високи етажи до коли за спешна помощ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР