Натоварен е бил краят на миналата седмица за огнеборците във

...
Натоварен е бил краят на миналата седмица за огнеборците във
Коментари Харесай

Видинските огнеборци накрак! Гасиха 14 пожара само за 3 дни

Натоварен е бил краят на предходната седмица за огнеборците във Видин. За последните три дни те са гасили общо 14 пожара, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както организация BulNews заяви, в петък бушувал огромен пожар в хранилище за вторични първични материали.



Същия ден огнеборците реагирали на още четири сигнала за пожари без материални загуби. Екипите гасили запалени боклуци в Слана бара и запалени сухи треви и шубраци в землищата на Покрайна, Гранитово и Димово.
На 14 май огнеборците се отзовали на четири сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени сухи треви наоколо до остарелия гробищен парк на Видин, в Новоселци, Бранковци и в землището на Ново село. След сигнал за нужда от оказване на техническа помощ, постъпил в 18.40 часа, екип е отстранил дърво, паднало на ул. „ Дунавска “ в регионалния град.
На 15 май, след получен сигнал в 5.35 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в необитаема дървена сграда в село Гомотарци. Пламъците унищожили постройката, два кубика дърва за огрев и електрожен.
Същия ден огнеборците реагирали и на четири сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени сухи треви във Видин и Гара Орешец, и в землищата на Чичил и Ново село.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР