Наточените комбита Audi RS2 навремето са произведени в тираж от

...
Наточените комбита Audi RS2 навремето са произведени в тираж от
Коментари Харесай

Много рядко Audi RS2, бе намерено в автомобилно гробище и ще бъде унищожено

Наточените комбита Audi RS2 преди време са създадени в тираж от единствено 2 891 автомобила. Едно от тези спортни комбита неотдавна беше открито на автомобилно гробище в Португалия, където чака реда си да бъде смачкано под пресата.

Информацията е на The ​​Drive, само че в нея не се оповестява по какъв начин рядкото спортно комби се е озовало на автомобилното бунище. Освен това локалните интернет консуматори, които се интересуват от ориста на въпросното Audi RS2, споделят, че притежателите на депото не желаят да продават цялата кола.

`Много

Собствениците на въпросната авто морга са непреклонни и декларират, че всички коли при тях се разглобяват, продават се обособени възли и елементи, а останалата част минава под пресата. Така, колата, макар своята необичайност и известна колекционерска стойност, ще бъде изправена пред нежелана орис.
`Много

Като цяло колата, макар че е изгубила доста от блясъка си, наподобява много обичайно. Има леки вреди по каросерията, а салонът очевидно изисква главно разчистване. Audi RS2 е основан въз основата на комбито Audi 80 с присъединяване на инженерите на Porsche.

Тази кола е оборудвана с 2.2-литров четирицилиндров турбо мотор с мощ 315 конски сили, смесен с шестстепенна механична трансмисия и със система за задвижване на всички колела. Спортното комби форсира до 100 за 4.8 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР