НАТО трябва да активира член 5 за колективната отбрана, може

...
НАТО трябва да активира член 5 за колективната отбрана, може
Коментари Харесай

Соломон Паси пак в атака: НАТО да задейства срещу Китай чл.5 за колективната отбрана веднага!

НАТО би трябвало да задейства член 5 за груповата защита, може китайска лаборатория да създава вируси. А Европейски Съюз би трябвало да вкара правила, с които да изисква от страните, където пътуват европейски жители, да подобрят хигиената.

Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси по Българска национална телевизия. Ще предложим да се вкарат медицински визи за Европейски Съюз - оправете си хигиената или няма да сте наши сътрудници, изясни той.

Паси сподели пакетирано месо от Африка, което може да се купи на стотици места, само че не е тествано и може да разнася болести. Той извади и азиатска ракия от змия, от която бил опитал, само че оставил шишето за историята.

Вижте пазарите в Китай - продават се плъхове, змии, кучета при никаква хигиена, би трябвало Европа да вкара условия за санитарни условия, безапелационен бе Паси.

Първото нещо, което можеше да бъде направено и което следва да бъде направено оттук насетне, тъй като COVID-19 не е последният вирус никога – да се вкарат общоевропейски правила, "след като имаме общо европейско пространство, откакто има Шенген, в който няма никакви граници ", съобщи Паси.

Той писа 3 на релси на европейските водачи за оправянето с пандемията, само че похвали Бойко Борисов за ограниченията у нас. Добре е, че имаме за министър председател пожарникар, тъй като сме в пожар - и ние, и светът, сподели още Соломон Паси.

"В Холандия има един режим, в прилежаща Белгия има напълно различен режим, като сред двете страни може да се минава напълно свободно. Какъв е смисълът ", сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР