НАТО ще засили сътрудничеството си с държавите от Азиатско-тихоокеанския регион

...
НАТО ще засили сътрудничеството си с държавите от Азиатско-тихоокеанския регион
Коментари Харесай

Столтенберг: НАТО ще засили натиска над Русия

НАТО ще ускори съдействието си с страните от Азиатско-тихоокеанския район и ще разшири поддръжката си за Украйна, Грузия и Босна и Херцеговина, съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

" Страните от НАТО се споразумяха да продължат да ускоряват натиска върху Русия ", сподели той след срещата на Алианса, като добави, че отводът на Китай да осъди интервенцията на Русия в Украйна е предизвикателство за НАТО.

" Виждаме нежеланието на Китай да осъди съветската експанзия. Това е съществено предизвикателство за всички нас, ние ще се сплотим, с цел да защитим нашите полезности ", сподели той.

НАТО доставя Украйна с необятен набор от оръжия, без да ги разделя на отбранителни и нападателни, сподели още генералният секретар.

" Всички военни закононарушения в Украйна би трябвало да бъдат разследвани ", съобщи генералният секретар на НАТО, запитан за убийството на съветски военнопленници.

Той съобщи, че не знае нищо за убийството на съветски военнопленници в Украйна и " не може да разяснява съответно този случай ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР