НАТО ще достави системи за противовъздушна отбрана на Украйна в

...
НАТО ще достави системи за противовъздушна отбрана на Украйна в
Коментари Харесай

НАТО спешно праща на Украйна системи за борба с дронове

НАТО ще достави системи за противовъздушна защита на Украйна в околните дни, с цел да помогне на страната да се отбрани от дроновете, които Русия употребява против сериозна инфраструктура, съобщи през днешния ден генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

В изявление на конференция по сигурността в Берлин Столтенберг сподели, че в отговор на офанзивите съдружниците ще усилят доставките на системи за противовъздушна защита. " Най-важното, което можем да създадем, е да доставим това, което съдружниците са дали обещание, да се активизираме и да доставим още повече системи за противовъздушна защита " добави той. " В околните дни НАТО ще достави системи за битка с дронове, които да противодействат на съответната опасност от дронове, в това число ирански ", сподели още Столтенберг.

Ирански публични представители обявиха пред Ройтерс, че Техеран е заречен да достави на Русия ракети, както и още дронове. " Никоя страна не трябва да поддържа незаконната война на Русия против Украйна ", съобщи Столтенберг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР