НАТО се опитва да раздуе т.нар. руска заплаха, за да

...
НАТО се опитва да раздуе т.нар. руска заплаха, за да
Коментари Харесай

Китай: НАТО раздухва руската заплаха, за да оправдае съществуването си

НАТО се пробва да раздуе така наречен " съветска опасност ", с цел да оправдае съществуването си. Това твърди китайският вестник " Глобал таймс " в своя публицистична публикация, представена от ТАСС.

" Без функционалността да се бори с такава опасност като Русия, от НАТО няма да има никаква изгода. Следователно шефът на НАТО би трябвало да намерения по какъв начин да удължи живота на Алианса. НАТО намира метод да оправдае съществуването си, като си основава цели, в това число Русия ", означават от редакцията.

" Невъзможно е обаче Западът като цяло да прекъсне изцяло връзките си с Русия. Русия е значим дирек в многополюсния свят, който Западът не може да избегне или пренебрегне ", показва още изданието.

" Ако Западът и Русия продължат да изпадат в неестествено положение на връзките си, като борба и спор, Европа, която е тясно обвързвана с Русия, ще пострада най-вече. Нещо повече, европейските страни не са монолитни. Когато огромният боен спорове в Украйна завърши и зародят спорадични спорове, някои европейски страни могат да облекчат глобите против Русия и да развият двустранните си връзки, тъй като знаят, че сдържането на Русия може да подкопае техните ползи, даже повече от тези на самата Русия ", акцентира се в публикацията.

" Конфликтът Русия-Украйна не е борба сред Запада и Русия, а сред ръководения от Вашингтон боен съюз НАТО и Москва ", акцентира се още.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР