НАТО преговаря за създаването на военни коридори в цяла Европа

...
НАТО преговаря за създаването на военни коридори в цяла Европа
Коментари Харесай

Times: НАТО може да договори военна шенгенска система преди срещата на върха през юли

НАТО договаря за основаването на военни коридори в цяла Европа в границите на системата „ боен Шенген “, като резултатите може да бъдат оповестени преди срещата на върха на алианса през юли във Вашингтон, написа The Times.

Изданието разяснява, че главоболие за управлението на НАТО остава объркването с разпоредбите, които лимитират обмена и придвижването на военна техника освен сред европейските страни, само че даже и сред райони на Германия. Трансграничните учения постоянно включват забележителна бюрократична тежест, която би лишила доста време при военна рецесия.

Командването на НАТО създаде самодейността за „ боен Шенген “ през 2017 година, само че съглашението по този начин и не беше сключено; тази концепция получи нов подтик, откакто Русия стартира военната си интервенция в Украйна.

Генерал-лейтенант Бен Ходжис, който беше пълководец на американската войска в Европа през 2017 година, сподели, че би желал да реализира същото бързо придвижване на войски през континента, „ както вършат мигрантите “. Той назова метода, по който някои страни утвърждават придвижването...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР