НАТО не забелязва промени в , но остава нащрек. Това

...
НАТО не забелязва промени в , но остава нащрек. Това
Коментари Харесай

НАТО остава скептичен, но нащрек за ядрените заплахи на Русия

НАТО не вижда промени в, само че остава нащрек. Това съобщи представител на Алианса, представен от " Ройтерс ".

Коментарът му идва, откакто съветският президент Владимир Путин ескалира войната в Украйна с и отправяйки предизвестия за потребление на нуклеарни оръжия.

Не забелязахме никакви промени в нуклеарната позиция на Русия, само че НАТО и съдружниците остават бдителни , означи служителят, поискал анонимност.

Той добави, че, както е посочено в новата стратегическа идея на НАТО, призната през юни, разгръщането на нови и разрушителни военни системи с двоен потенциал от страна на Русия и заканите ѝ да употребява нуклеарни оръжия са провокации за сигурността и ползите на Алианса.
 Съединени американски щати следи Русия да не употребява нуклеарно оръжие в Украйна
Съединени американски щати следи Русия да не употребява нуклеарно оръжие в Украйна

Позиция на Белия дом

Преди дни ръководителят на съветския район Чечня Рамзан с ниска мощ в Украйна след огромно ново проваляне на бойното поле.

Русия разполага с най-големия нуклеарен боеприпас в света , в това число тактически нуклеарни оръжия с невисок потенциал, които са проектирани да бъдат разгърнати против противникови армии.

Други висши съдружници на Путин, в това число, допуснаха, че Русия може да се наложи да прибегне до нуклеарни оръжия, само че апелът на Кадиров беше най-ясен.

От своя страна някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс предизвести, че Съединени американски щати и техните съдружници и военно съоръжение в Украйна, както и ще потопят черноморския им флот, в случай че съветският президент Владимир в страната,

В отговор на коментара на Кадиров представителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че ръководителите на районите имат право да показват личното си мнение, само че даже в сложни моменти
 Британия предизвестява Русия за следствията от всяко потребление на нуклеарно оръжие
Британия предизвестява Русия за следствията от всяко потребление на нуклеарно оръжие

Последователността от стратегически неточности на Путин би трябвало да спре
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР