НАТО може да загуби търпение в конфликта около Украйна и

...
НАТО може да загуби търпение в конфликта около Украйна и
Коментари Харесай

CNN: НАТО може да настоява за неизгоден за Украйна мир

НАТО може да загуби самообладание в спора към Украйна и в последна сметка да принуди Киев да подписа неподходящ мир. Това мнение изрази в неделя колумнистът Пейтън Уолш в колонката си на уеб страницата на CNN, предава ТАСС.

„ НАТО може да загуби самообладание или въздържаност по въпроса за доставките на оръжия и да стартира да търси стопански жизнеспособно решение за сметка на дълготрайната сигурност, настоявайки за мир, който е неблагоприятен за Киев “, сподели той.

Въпреки това, съгласно журналиста, сега този сюжет " наподобява малко евентуален ". В същото време, показва той, е прекомерно рано да се вършат недвусмислени прогнози за изхода от спора в Украйна. „ Има доста променливи, които биха могли да доведат до задънена улица, преференциална за Русия, или да извърнат цялата обстановка с главата надолу “, изясни Уолш.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на молба за помощ от водачите на републиките в Донбас. След това Западът наложи широкомащабни наказания против Москва и усили доставките на оръжие за Киев с милиарди долари.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР