НАТО и целият демократичен свят трябва да вземе още днес

...
НАТО и целият демократичен свят трябва да вземе още днес
Коментари Харесай

Захариева: Пропагандата е много силна, финансират се фабрики и сайтове за тролове 

НАТО и целият либерален свят би трябвало да вземе още през днешния ден бързо решение за тежки наказания против Русия. Това съобщи някогашният външен министър Екатерина Захариева.

Никой не може да каже какво ще последва, само че това беше предстоящо. И аз доста пъти съм го казвала, че да, несъмнено, всеки чака дипломацията да успее, само че за жалост би трябвало да сме подготвени за най-лошото, добави тя.

По думите на Захариева разликата сред 2014 година и 2022 година във връзка с боеспособност на украинската войска е огромна, само че тя към момента не е равностойна на съветската.

Руската стопанска система е малко по-голяма от испанската и два пъти по-малка от италианската, макар че по територия е най-голямата страна. Представете си по какъв начин се ръководи. Това би трябвало да приказва доста на българските жители. Ако се разноските отвън градовете, съветският народ въобще не живее добре, богато и свободно. Те (б.р. Путин и правителството) наливат ужасно доста средства в агитация “, разясни тя пред bTV.

Захариева добави, че пропагандата е доста мощна и в България, и в целия Европейски Съюз, финансират се доста заводи за тролове и дребни уеб сайтове.

Според нея в Русия няма политическа съпротива, тъй като Путин я унищожава цялата.

Украйна не е съдружник в НАТО, доста пъти сме обсъждали политиката на отворените порти. Истина е, че непрекъснатите закани на Русия, невижданият отговор, това не го чуваме за първи път – тази изразителност се употребява от съветския президент неведнъж досега. Първоначално ни убеждаваше, че всичко това, за което предупреждаваха западните служби и държавни управления, е погрешна, че не се готви за нахлуване, макар че е струпал към 200 000 армия на украинската граница. Точно това се случи, съобщи още някогашният външен министър.

Според Захариева украинската войска се тренира и оказва помощ от години, само че сега те нямат потребност единствено от заявления.

Още преди няколко дни Зеленски сподели, благодаря на всички, само че съобщи, че има потребност и от дейности, а освен от морална поддръжка на декларациите, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР