НАТО е безполезен военен блок. Такава беше реакцията на Руското

...
НАТО е безполезен военен блок. Такава беше реакцията на Руското
Коментари Харесай

Русия ся ядоса на НАТО

НАТО е ненужен боен блок. Такава беше реакцията на Руското външно министерство в Туитър след обявяване на декларацията на срещата на върха на Алианса, която се организира в Брюксел. Срещата продължава и през днешния ден, като България е показана от президента Румен Радев.

Вече безполезния боен блок НАТО ни упреква в провокации и продължава на скърца със зъби в Брюксел, а ние се готвим на гледаме Световното състезание по футбол, показва известието в обществената мрежа.
В декларацията призната в първия ден на срещата на НАТО се показва, че дейностите на Русия на границата на Алианса заплашват евроатлантическата сигурност. НАТО упрекна Русия в определяне на съвременни ракети с двойно предопределение в Калининград. Освен това представителите на Алианса показват нееднократните нарушавания на въздушното пространство на страните от НАТО и продължаващото концентриране на военна мощност в Крим.
В декларацията се показва също, че при положение на " хибридна война " от НАТО имат намерение да задействат член 5 от Устава за групова защита. Това може да стане и при положение на въоръжено нахлуване.
" Помислете какво съобщи срещата. Има ли граници този парадокс " - написа Константин Косачев, началник на парламентарната комисия по интернационална политика, в профила си във фейсбук. Определението му за Алианса е, че това е светиня от 20 век.
" Окончателната декларация на срещата на върха на алианса не оставя подозрение: основната страна, която е избавител и страж на тази светиня на ХХ век е... Русия ", показва Косачев, иронизирайки, че НАТО не спи, а и даже не гледа футбол, предават осведомителните организации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР