Натискът върху компанията се засилва, акционери вече я съдятИлон Мъск

...
Натискът върху компанията се засилва, акционери вече я съдятИлон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща печеливша Tesla през третото тримесечие

Натискът върху компанията се ускорява, акционери към този момент я съдят

Илон Мъск се опита да успокои ситуацията към Tesla с заричане за скорошни облаги

Американският производител на електрически автомобили Tesla може да излезе от цикъла на загуби през третото тримесечие на 2018 година, в случай че се има вяра на думите на създателя и водач на компанията – Илон Мъск.

В последно време Tesla е налегната от проблеми. Компанията към момента не може да доближи стремежи индустриален потенциал за колите Model 3, продължава да губи, а някои нейни акционери към този момент я дадоха на съд.
още по тематиката
На този декор мнозина анализатори предвиждат, че в близко време Tesla ще банкрутира. В отговор на засилващия се напън и опасенията от неуспех, Илон Мъск излезе с оптимистично изказване за бъдещето на компанията.

На своята страница в Twitter мениджърът написа, че още през третото тримесечие на актуалната година Tesla ще стартира да печели. Компанията завърши четвъртото тримесечие на предходната година със загуба в размер на 685 млн. $, а като цяло за годината е на минус от близо 2 милиарда $.

Целта на Tesla е това лято да доближи индустриален потенциал от 5000 машини Model 3 на седмица. Дали обаче това ще бъде задоволително компанията да излезе от загубите? В околните месеци ще стане ясно подплатени ли са с действителни причини обещанията на Илон Мъск.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР