Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а

...
Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Промени ли се българската позиция по отношение на Северна Македония, правителството пада

Натискът към България идва от западните страни и Съединени американски щати, а той би трябвало да се обърне - те би трябвало да накарат районен съд Македония да съблюдава споразуменията, с цел да може да стартират договаряния за влизане в Европейски Съюз. Това сподели за предаването „ Твоят ден “ по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки.

" Всъщност, парадоксално, това държание на Съединени американски щати и Европейски Съюз работи за съветските ползи. Договорът би трябвало да се съблюдава и не се съблюдава от държавното управление в Скопие. В учебниците, медиите, политиците не престават с езика на омразата против България, това не се е трансформирало ", сподели още Джамбазки.

Според него една от дилемите на актуалното ръководство в България е била да съобщи позицията на страната ни, само че те може би са разбрали, че ще пострадат доста.

" Ако българското държавно управление се огъне, ще се счупи. Това ръководство се управлява от Нинова, а " Демократична България " слугува на Българска социалистическа партия. Промени ли се българската позиция във връзка с Северна Македония, държавното управление пада ", разяснява Ангел Джамбазки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР