Натиреният продуцент се теши с 34-годишна блондинка втора младост Джуди

...
Натиреният продуцент се теши с 34-годишна блондинка втора младост Джуди
Коментари Харесай

ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА РАЗВОДА НА ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН: ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПРЕЛЮБОДЕЕЦА – ЖЕНА МУ РОДИ ДЕТЕ НА ЗНАМЕНИТ ХИРУРГ

Натиреният продуцент се теши с 34-годишна русокоска втора младост

Джуди Халваджиян опозори фамозната фамилия поради разпасан нагон и изгуби най-ценното си владеене – брачната половинка и майка на детето му Елена Димова. Правнучка на огромния български художник Златю Бояджиев от близо година се носи на крилете на нова обич с ослепителен кардиохирург, а преди наколко месеца даде живот и на малко ангелче с името Амарис. Новината безусловно раздруса столичната бохема, защото известната със своята тактичност към този момент някогашна госпожа Халваджиян до последно пазеше в загадка гнусните изневери на Джуди и тактично премълчаваше раздялата им. Скандалът е голям, тъй като доста нелицеприятни обстоятелства за постоянно разкопчания му “дюкян ” занапред ще излизат нескрито. А до момента в който столичните клюкари напрягат въображението си, ние Ви сервира цялата истина за разрива в звездното семейство.

През януари 2020 година, когато Covid-19 към момента е екзотична вест от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста русокоска с пернишка регистрация.

Тя се появява в живота му незабавно след звездата от “Господари на Ефира ” Ева Веселинова, която доста страдала от раздялата с началника си и давала благо и драго да си го върне, само че застаряващата перхидролка изкусно съумява да разкара както амбициозната Ева, по този начин и титулярката Елена. Заварката им става в лъскавия столичен клуб – Театро, където той постоянно върви с цел да търси момиченца на повикване, описват очевидци на падението. Въпреки че надалеч не е първа младост, лачената чанта изкусно впримчва разгонения водещ за смут на цялото му обграждане. Месеци наред момата със славно минало е като залепена за него.

Докато страната е скована от тежка карантина, двамата не стопират да бръмчат, принебрегвайки наредбите за обществена изолираност. Най-честите им спирки са закътани жилища в Разсадника и Младост 3, където стоновете на държанката постоянно разцепват нощната тишина. Връх на гнусотията е, че застаряващата русокоска от Перник има дете от различен мъж, с който поради аферата й с Джуди стоват страшни кавги, оповестяват близки другари на рогоносеца. Докато майка му скита из нощна София, момиченцето било изоставено единствено вкъщи и с дни не виждало никого с изключение на баща си, който от позор и яд едвам смогвал да му обърне внимание. Запознати настояват, че мъжът на перничанката и татко на невръстното й дете на няколко пъти е навивал някогашната звезда в арменския харем Ева Веселинова да приказва с Халваджиян, че му е мъчително за детето и да го поучава да не прави нелепости. Озлочестеният перничанин правил многократни опити да приказва и със самия Халваджиян, само че той нехаел за разрушеното семейство и продължавал оргиите с жена му по жилища и хотели.

Под прикритието на служебни задължения, Джуди си провел дискретни задгранични командировки, а 34-годишното пернишко блонди било залепено за него като гербова марка. Докато се вижда с нея, Джуди Халваджиян постоянно правил оргии и с други дами от Театро, които му се водят на конвейр за по 300 лева “бройката ”, сочат информации от хотелски резервации в София и страната.

Нещо повече – конкубинката правела всичко допустимо грозните вести да стигнат до продуцентската брачна половинка. Научавайки за позора, хубавата Елена декларирала безапелационна: “Или аз или тя ”. Заплашен от занемаряване, Джуди се кротва в фамилното ложе, само че не за дълго. Хитрият арменец заплита комплицирана мрежа от неистини единствено и единствено да си чеше крастата отвън дома. Докато е в брачен локдаун, той не спирал да написа на любовницата си пикантни известия в Телеграм и Месинджър, които след това усърдно изтривал със особено конфигурирана стратегия, за която всички ухажвани от него дами знаят повече от добре. Десетки хубавици са подготвени да свидетелстват за пороя от мръсни известия и предложения да ги направи тв-звезди и актриси в случай че му вържат на перверзните щения. За да е по-убедителен в обещанията за бърза театрална кариера, Джуди употребявал познанството си с известния български режисьор на филмите “11-ти А ” и “Останалото е пепел ” Георги Костов. Двамата постоянно мърсували из потайни квартири и хотели, а Костов примамвал хубавици от провинцията със същите великодушни обещания за огромна сцена, основни функции и корици на списания. Вместо блестящо бъдеще, използваните хубавелки получавали по 20 лева.за такси и спогодба за наново прослушване.

Но дано не се отклоняваме от същността.

До ушите на Елена спорадично достигали нелицеприятни клюки за нови изневери, само че Джуди изкусно ги парирал, оставяйки благоверната си в чуденка кому да има вяра. Чашата преляла, когато вместо да пътува до прилежащ на столицата регионален град, както уведомява жена си, Халваджиан се оказва на другоземен плаж на хиляди километри от родината. И то в компанията на сякаш фамилни другари и сътрудници. Г-жа Халваджиян остава като гръмната, виждайки по какъв начин безсрамната застаряваща русокоска от Перник театралничи, възседнала мъжа й на горещия пясък.

Опозорена, Елена напуща общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение тя остава непреклонна пред сълзите на разкаялия се брачен партньор и упорства за предпазлив, само че бърз бракоразвод. Причината за припряността й надалеч не е засегнатост или засегнато его, а любовта на брилянтен по думите на лекарската колегия млад кардиохирург. За разлика от натежалия и отекъл от алкохол продуцент, докторът бил обтегнат като струна, крепък и нацепен. Фен на здравословния живот, моторите и сърфа, новият й мъж на всичко от горната страна бил буен ухажор и не я оставял на мира. Кулминацията на пристрастеността им била непредвидената, само че доста мечтана бременност на прясно разведената Елена.

Далеч преди да чуе богатствата новина, тя безусловно разцъфтяла от новата си обич. Красивата русокоска, която повече от 17 години е работела в малкия екран, в това число и за предаването „ Господари на ефира ”, внезапно сменила елегантната си визия с палави плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прелестно допълващи се с многообразие от украшения. Елена направила устните си по-плътни и сочни, почнала по-усилено да спортува и да споделя фрагменти в обществената мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа така и така идеалната си фигура.

За разлика от нея натиреният Джуди в същия интервал лепнал много непотребни килца, а сътрудниците му постоянно го излавяли да надига чашката още от обяд. Въпреки запуснатия му тип, в коридорите на медията се шушука, че арменецът ще става баща за повторно. Дали е надул корема на новата си възлюбена от гняв по някогашната си брачна половинка и ще става ли пернишки шурей, следва да разберем напълно скоро.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР