Натавникът на Интер Лучано Спалети бе повече от радостен след

...
Натавникът на Интер Лучано Спалети бе повече от радостен след
Коментари Харесай

Спалети радостен от победата над Наполи, коментира и ситуацията с Наинголан

Натавникът на Интер Лучано Спалети бе повече от щастлив след нешния триумф с 1:0 над Наполи. Специалистът направи разбор на играта на своя отбор и разяснява обстановката с санкции дисциплинарно Раджа Наинголан.



„ Тази вечер видях мощен Интер от първата минута до самия край. Победихме доакъде заслужео, тъй като дадохме много от себе си. Разбира се, можеше и да загубим, в случай че Асамоа не бе изчистил топката от голлинията. Този мач сред Интер и Наполи беше страховит. И двата тима движеха топката бързо и търсеха успеха. Лаутаро Мартинес упражнявах добре и прави своята работа. Днес бе квалифициран за своя миг “, стартира баставникът.

„ Наинголан? От началото на годината в съблкелнята има избрани правила. Аз също би трябвало да съблюдавам разпоредбите, които са толкоз значими, колкото и топката. Той беше отвън състава единствено за този мач. Прие своята санкция и в този момент ще възобнови тренировки. Сега ще забележим дали е в положение да играе против Емполи. Поведението му не бе положително. Изборът да го оставим отвън играта е по-добро наказване от санкция, тъй като футболистите имат задоволително пари. По-голям резултат има, когато ги оставиш отвън игра “, добави Спалети.



„ Всички искахме Наинголан. Разбрахме, че би трябвало да включим някои футболисти, с цел да го притеглим. Той може да ни даде доста в средата на терена. Свежи футболисти като Лаутаро и Кейта могат да ти дадат доста качество в офанзива “, приключи специалистъ.
Серия А 18 кръг, сряда 26 декември  Интер 1:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР