Наташа Кумчева е новият HR директор на bTV Media Group

...
Наташа Кумчева е новият HR директор на bTV Media Group
Коментари Харесай

Наташа Кумчева стана директор „Човешки ресурси“ в bTV Media Group

Наташа Кумчева е новият HR шеф на bTV Media Group от края на април 2018 година Тя има повече от 18 години опит на основни позиции в HR специалността, както и значими достижения в тази област на българския, румънския и ирландския пазар в един от секторите с най-вече провокации – осведомителни технологии.

Преди да стане част от екипа на bTV Media Group Наташа Кумчева заема длъжността шеф „ Развитие на гении “ в световен мащаб (Global Talent Development) в Axway. Тя натрупа опит в ИТ компанията на разнообразни управителни HR позиции на районно и локално равнище в продължение на повече от 10 години. Преди това работи в Tumbleweed Communications (придобита от Axway през 2009 г.), Novomatic, Siemens I&K и Celhart PLC.

Експертизата на Наташа Кумчева обгръща областите ръководство на гении, трудово право и взаимоотношения, корпоративни политики и стратегии, образование и развиване и доста други.

Тя има магистърска степен по „ Човешки запаси “ от университета Nottingham Trent, Англия и е минала сполучливо няколко професионални образования в региона на HR.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР